Informacione

ORARI I PUNËS PËR MUAJIN GUSHT, VITI SHKOLLOR 2018/2019

                                  Paraqitja e puntorëve në punë është më datë 19.08.2019 ; Mësimi përgatitor, mbahet nga 21.08.2019 – 22.058.2019, nga ora 10.00; Paraqitja e të gjitha provimeve (riprovimet, provimet klasore, përfundimtare, provimet e matures, për...

SHKOLLA E MESME TEKNIKE “PRESHEVA” NË PRESHEVË – LAJMËRIM

- Lajmërohen të gjithë nxënësit e pranuar në Shkollën e mesme teknike Presheva në Preshevë se afati për dorëzimin e dokumentacionit për regjistrim është më datë 08.07 dhe 09.07.2019( dita e hënë dhe e marte) prej ora 8.00 deri në ora 15.00 në lokalet e Shkollës së...

OBJEKTIVAT E ARSIMIT

Ekonomi, e drejta dhe administratë

Shëndetësi dhe mbrojtje sociale

Tregti, turizëm dhe hotelieri

Numri i nxënësve të regjistruar

Numri i punëtorëve

Numri i profileve

Drejtori: Telat Arifi

Mob: 063 803 1169

Tel: 017 669 130

Kontakt

11 + 13 =

Mësimdhënësit e Shkollës së Mesme Teknike “Presheva” në Preshevë.

Kliko këtu

Orari i mësimit në SHMT “Presheva” –

23.09.2019

Paradite: Kliko këtu

Pasdite:  Kliko këtu