LAJMËRIM

LAJMËRIM

Lajmërohen të gjithë mësimdhënësit dhe nxënësit e SHMT “Presheva” në Preshevë  se procesi mësimorë për këtë vit kalendarik do të fillojë nga data 08.01.2020 (e mërkurë), që do të punohet me orarin e ditës së hënë. Gjithashtu edhe më datë 23.04.2020 (e enjte), do të...
Njoftim

Njoftim

Njoftohen të gjithë të interesuarit e SHMT “Presheva” në Preshevë  se me rastin e hapjes së Premierës së filmit dokumentar “Skenari i Nënës” të regjisorit, Kastriot Saqipi më date 06.01.20120 në ora 19.00 i cili do të shfaqet në Shtëpinë e Kulturës “Abdulla...