Informacione

Aktiviteti i nxënësve të SHMT “Presheva” me rastin e Vitit të Ri

Me rastin e festave të fundvitit parlamenti i nxënësve,të cilët janë mbështetur nga drejtoria e shkollës dhe shërbimi PP kanë realizuar një aktivitet humanitar.Më datë 27 dhjetorë janë shpërndarë dhurata për fëmijët me aftësi të kufizuara të cilat janë siguruar nga...

LAJMËRIM

Lajmërohen të gjithë mësimdhënësit dhe nxënësit e SHMT “Presheva” në Preshevë  se procesi mësimorë për këtë vit kalendarik do të fillojë nga data 08.01.2020 (e mërkurë), që do të punohet me orarin e ditës së hënë. Gjithashtu edhe më datë 23.04.2020 (e enjte), do të...

OBJEKTIVAT E ARSIMIT

Ekonomi, e drejta dhe administratë

Shëndetësi dhe mbrojtje sociale

Tregti, turizëm dhe hotelieri

Numri i nxënësve të regjistruar

Numri i punëtorëve

Numri i profileve

Drejtori: Telat Arifi

Mob: 063 803 1169

Tel: 017 669 130

Kontakt

6 + 6 =

Mësimdhënësit e Shkollës së Mesme Teknike “Presheva” në Preshevë.

Kliko këtu

Orari i mësimit në SHMT “Presheva” 

Raspored časova u STŠ “Preševo”

Propozim orari gjysem vj. II – 08.02.2020

Predlog rasporeda II polug.- 08.02.2020

Paradite/prepodne: Kliko/klikni

Pasdite/poslepodne:  Kliko/klikni